Om Telelinjen.com och Telefonsex

Vi som driver telelinjen har en lång erfarenhet av att driva företag inom detta område och vårt mål är att inom kort bli den största linjen inom sitt slag. För oss är varje medarbetare viktig och vi tror att för att få produktiva medarbetare så behöver vi ha nöjda medarbetare. För att få nöjda medarbetare så väljer vi bland annat att belöna dessa med antagligen den bästa lönen i branschen. Vi är ett ungt flexibelt företag där nästan inget är omöjligt..Kostnad för att prata live med en telefonsex-värdinna
När du ringer vårt live telefonsex nummer på 08-505 22 230 gäller följande: När du väljer att koppla dig till någon av våra värdinnor så kostar det 19.90 Kr per minut. Du börjar betala så snart du kopplats ihop med en telesex-värdinna och räknas ända tills du lägger på luren. Om du kopplar dig mot en värdinna och denne inte svarar eller är upptagen kostar det dig ingenting. Minsta samtalslängd är 10 minuter när du påbörjar ett samtal med en telesex-värdinna. Om det är första gången du ringer får du en faktura inom några dagar med en betalningstid på 14 dagar.

Privata och anonyma sexsamtal
Alla samtal du har med våra telesex värdinnor är helt privata, du kopplas via vår växel hem till den värdinna du valt att prata med precis som vilket telefonsamtal som helst. Det är ingen förrutom du och den värdinna som du pratar med som lyssnar på ert samtal. Värdinnan får ingen information om vem du är, ditt telefonnummer osv.

Vad får man prata om på er telefonsex-linje?
Det är helt upp till dig själv vad du vill prata om och hur aktiv du vill vara i samtalet. Du kanske mest vill lyssna och låta din telefonsex-värdinna prata mest eller så vill du själv styra samtalet. Du själv väljer vad du vill prata om och det finns få gränser för våra kåta värdinnor. Men tänk på att visa respekt! Om något ämne är känsligt för värdinnan och hon säger ifrån, respektera detta! Vi följer såklart svensk lag och vi har inte samtal med fantasier om minderåriga osv.

Finns det möjlighet att träffa tjejerna på riktigt?
Nej! Du kan endast prata via telefon med våra telefonsex-värdinnor, du kan inte få tjejernas riktiga telefonnummer, adresser osv.


Åldersgräns för att ringa telelinjen är 18 år
För att få ringa till våran linje måste du vara 18 år och vara innehavare av telefonabonnemanget du ringer ifrån, alternativt har innehavarens tillstånd. Alla brott mot dessa regler leder utan undantag till en polisanmälan.

Jag kopplades inte fram till tjejen måste jag betala?
Om du har ringt våra live sex linje på 08-505 22 230 så betalar du bara om du verkligen har kopplats fram till värdinnan. Om du inte kopplats till värdinnan för att hon var upptagen eller inte kunde svara så betalar du inget.

Om någon annan har ringt med din telefon
Om någon annan har ringt på din telefon så är du tyvärr ändå skyldig att betala fakturan, då du som innehavare av ditt telefonabonnemang är ansvarig för vem som än använder telefonen. Kräv i så fall betalt av den som har nyttjat din telefon till att ringa vår linje och gör en polisanmälan mot denne.

Övriga frågor om betalning
För övriga frågor om betalning vänligen kontakta vår kundtjänst: 08-505 22 580 eller info@telelinjen.com dygnet runt.

Kan jag få mitt nummer spärrat?
Om du vill ha ditt nummer spärrat från våran tjänst så är du hjärtligt välkommen att kontakta våran kundtjänst på 08-505 22 580 eller info@telelinjen.com dygnet runt.

Jag har inte ringt?
Alla som ringer in kollas mot Telias databas gällande A-nummer och vi hämtar in dina uppgifter, om du inte tror på samtalet så kan du även kolla med din operatör för telefoni.

Kompislinjen
kompislinjen.se så kan du prata om allt mellan himmel och jord med våra tjejer och räkningen debiteras direkt via Telia. Observera att man inte pratar sex på den linjen.